Mergi la conținut

Termeni și condiții

Acest website este oferit de către Ștefan Beldie și administrat de către SC Ole Media SRL, persoană juridică română, cu sediul în București, Sector 1, avand număr de ordine în Registrul Comerțului J40/10452/2008, Cod Unic de Înregistrare 24048510, cont bancar RO55INGB0000999901010370 deschis la ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala București.

Dacă dorești să utilizezi beldie.ro trebuie să fii de acord cu termenele și condițiile descrise mai jos.

Te rugăm să nu utilizezi website-ul nostru și să-l părăsești de îndată în cazul în care nu ești de acord cu oricare dintre termenele și condițiile prezentate în cele ce urmează.

Orice accesare a website-ului nostru va fi considerată un accept al acestor termene și condiții.

Ne asumăm dreptul de a modifica aceste termene și condiții fără notificări prealabile în cazul în care legislația impune acest lucru sau în situația în care apar modificări în ceea ce privește funcționarea / organizarea / serviciile etc. oferite pe website-ul nostru.

Modificările vor intra în vigoare imediat (în momentul publicării pe website-ul nostru) și de aceea vă rugam să consultați periodic termenele și condițiile ce guvernează prezentul website.

În cazul în care nu vei fi de acord cu orice modificare adusă termenelor și condițiilor te rugăm să încetezi să mai folosești serviciile / website-ul nostru.

În cazul in care ai nelămuriri sau întrebări legate de termenele și condițiile prezente, te rugăm sa ne trimiți un e-mail la adresa office[at]olemedia[.]ro

Conținutul și design-ul website-ului beldie.ro – imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software etc. – precum si orice alt material si / sau produs care are legătură cu beldie.ro și este transmis către tine (e-mail-uri, e-book-uri etc.) prin orice modalitate de comunicare sunt integral și exclusiv proprietatea SC Ole Media SRL și sunt apărate de Legea nr. 8 / 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, de Legile privind proprietatea intelectuală și industriala precum si de oricare altă lege conexă în vigoare.

Nu poți utiliza, realiza materiale derivate, reproduce, distribui, imprumuta, publica, transmite etc. continutul, design-ul, materiale, produse etc. ce aparțin Ole Media SRL fără acordul scris prealabil al acesteia (Ole Media SRL).

În caz contrar, se vor aplica sancțiunile prevăzute de legislatia în vigoare.

Confidențialitate

Avem în vigoare o politică de confidențialitate care poate fi studiată aici.

De asemenea, avem în vigoare o politică privitoare la fișierele cookies care poate fi studiată aici.

Garanții și returnarea produselor

Materialele conținute de acest website, informațiile conținute de produsele noastre (ex. e-book-uri), informațiile transmise prin intermediul e-mail-ului etc. au rol pur informativ și vor fi preluate de către utilizatori pe propria raspundere.

Informașiile de pe website-ul nostru precum și din toate materialele, publicațiile noastre care ajung la utilizatori prin orice metodă (website, e-mail, e-book, etc) nu trebuie interpretate ca fiind consiliere profesională.

Nu garantăm acuratețea sau caracterul complet al informațiilor și nu suntem răspunzatori în niciun fel pentru modul în care utilizatorii consideră că trebuie aplicate informațiile.

Nu suntem răspunzători pentru conținutul obscen sau insultător pe care îl primești din partea altor utilizatori ai website-ului, dar facem tot ceea ce ține de noi pentru a vă proteja.

Ne rezervăm dreptul de a monitoriza, investiga și elimina orice conținut obscen sau insultător sau care are darul de-a ne leza interesele postat pe website-ul nostru.

Având în vedere natura produselor pe care le comercializăm – produse digitatele – nu oferim posibilitata returnării produselor achiziționate și toate tranzacțiile sunt finale.

Potrivit art. 16, litera m din Ordonanța de Urgență nr. 34 / 2014.

“furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere”.

Prin urmare, în momentul achiziționării unui produs de pe website-ul nostru, cumpărătorul înțelege și acceptă faptul că acest produs nu poate fi returnat și banii plătiți nu vor fi oferiți înapoi cumpărătorului.

Politica anti – spam

Susținem pe deplin legislația care luptă împotriva spam-ului. Nu ne plac practicile de acest gen, nu le încurajăm și nu le practicăm vreodată.

Prin abonarea la website-ul nostru, vă îți dai acordul de a primi noutățile de pe aceasta, buletine informative, comunicări electronice din partea noastra etc.

În cazul în care ești abonatul nostru și nu mai dorești să primești noutățile, buletinele informative, comunicările electronice comericale etc. din partea noastră, ai întotdeauna opțiunea de a te dezabona imediat.

În cazul în care ai nelămuriri sau întrebări legate de acest lucru, te rugăm să ne trimiți un e-mail la adresa office[at]olemedia[.]ro

Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentele termene și condiții (care cuprind și politica anti spam precum, politica de confidențialitate, politica privitoare la fișierele cookies) reprezintă acordul tău deplin în legatura cu utilizarea website-ului nostru.

💡
Copyright © Martin Law Office și licențiat pentru utilizarea de către administratorul acestui website, Chutzpah SRL. Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui document nu poate fi copiată sau utilizată de către oricine altcineva fără acordul expres scris al proprietarului dreptului de autor.