Mergi la conținut

Sfarmă Piatră - Transformarea

Sfarmă Piatră - Transformarea

Oamenilor le place să se gândească la potențialul lor.

La ceea ce ar putea fi.

Fiecare om știe că poate fi mai mult decât este, dar foarte puțini fac în mod real ceva în privința asta.

Când ești copil, îți vine foarte ușor să crezi în ceea ce vei fi. Cu timpul însă, dacă între ceea ce ai vrea să fii și ceea ce esti apar diferențe mari, riști să-ți pierzi speranța.

Nimic mai trist.

Sigur, vei continua să te gândești la potențialul tău, dar o vei face cu un soi de regret – "Aș fi putut face atâtea!".

Adevărul este că niciodată nu e prea târziu să faci mai mult cu tine

Oamenii se schimbă dacă vor să se schimbe și dacă știu cum să se schimbe. Sfarmă Piatră te motivează să te transformi ca om așa cum nu ai fi crezut vreodată că e posibil

Cum te ajută Sfarmă Piatră – Transformarea

În mare, Sfarmă Piatră este un ghid care te învață cum să fii mai mult azi decât ai fost ieri și cum să fii mâine mai mult decât ai fost azi. Adică te ajută să progresezi în direcții profitabile pentru tine.

E un ghid care nu doar te învață ce ai de făcut pentru a progresa, dar e și-un ghid care te convinge să acționezi în favoarea ta chiar dacă lenea sau timiditatea îți stau tot timpul în cârcă.

Cum știu asta?

Pe de o parte pentru că obișnuiesc să experimentez tot ceea ce le recomand altora și asupra propriei mele persoane.

Adică vorbesc din cărți și din experiențe proprii. Prin urmare, acest ghid a strâns concentrat cunoașterea mea din diverse arii importante pentru viața ta.

Ce sunt pietrele?

Pietrele sunt obstcolele de care ne lovim în fiecare zi.

Pietrele sunt diverse încercări mai simple sau mai complicate.

Nu-ți închipui că am o experiență de viață care să-mi permită să te-nvăț cum să treci peste cine știe ce obstacole incredibile fără ca tu să faci vreun efort.

Să fim serioși, genul acesta de promisiuni ți le pot face două categorii de oameni: cei care te mint și cei care te mint zdravăn.

Ce pot face eu este să te-nvăț cum să treci peste obstacole obișnuite, dar pe care nu le depășești din tot felul de motive mai mult sau mai puțin serioase.

Te pot învăța asta pentru că am o vastă experiență atât în a mă opri eu însumi în fața unor astfel de obstacole, dar și pentru că am o mare experiență în a le și depăși pe majoritatea dintre acestea.

De ce obstacole obișnuite?

Pentru că-n viață ne lovim cel mai des de acestea.

Știu, consumăm atât de multe filme și seriale și pauze publicitare încât avem impresia că viața ar fi făcută doar dintr-un șir nesfârșit de explozii, drame, glume reușite etc.

În fapt, viața e făcută dintr-o grămadă de momente obișnuite în care cei mai mulți dintre noi acționăm greșit sau nu acționăm deloc.

Viața e făcută din momente în care ne pierdem penibil concentrarea și ajungem să ne certăm fără niciun rost.

Viața este făcută din momente în care ne negociem greșit salariul.

Viața este făcută din momente în care ne-am dori să știm ce să spunem sau cum să ne comportăm, nu să ne blocăm exact în momentul în care ar trebui să fim inspirați.

Viața este făcută din momente în care trebuie să luăm decizii legate de viitorul nostru și ajungem prea des să luăm aceste decizii de parcă ar fi vorba de viitorul celor din jur în joc.

Din Sfarmă Piatră înveți ce ai de făcut pentru a fi mai puternic mental, mai putenic fizic, mai deștept în ochii celor din jur și mai ales în ochii tăi. Nu de alta, dar sunt cei mai importanți ochi care te vor privi vreodată.

De asemenea, înveți ce ai de făcut pentru a te simți bine în pielea ta.

În plus, ca să ajungi în fața unor ziduri cu adevărat înalte, pentru a sfărma stânci în loc de simple pietre, trebuie să te antrenezi.

Sfarmă Piatră cu asta se ocupă:

  • te învață să fii fericit că tu ești tu
  • te transformă în cea mai bună variantă a ta
  • te învață cum să depășești o grămadă de obstacole obișnuite
  • te antrenează pentru a te confrunta cu lucruri mai mari decât cele la care îndrăznești acum să te gândești

10 lucruri pe care le vei găsi în ghidul Sfarmă Piatră

Vei găsi o grămadă de informații care nu doar că te vor învăța ce ai de făcut, dar te vor și motiva să faci.

Printre acestea…

1. Starea de bine – lucrurile simple de care depinde starea ta de bine.Unul dintre aceste lucruri îți influențează o grămadă de aspecte ale vieții. Poate fi o influență benefică sau una nocivă, depinde de tine cum vei fi afectat.

2. Forța minții – cum să ai un psihic puternic. Oamenii nu se nasc puternici mental, devin așa. Afli cum să-ți dezvolți capacitatea de-a-ți controla emoțiile în momente dificile și-n interacțiunile cu cei din jur. Îți dezvolți capacitatea de-a face lucruri pe care alții refuză să le facă pentru simplu fapt că le consideră dificile sau peste puterile lor.

3. Forța corpului – cum să-ți dezvolți o musculatură aromonioasă cu ajutorul unor exerciții simple și extrem de eficiente. Nu, nu e vorba de vreun program minune, e vorba de exerciții care presupun efort fizic. De asemenea, afli ce alimente ar trebui să mănânce oamenii dacă vor să fie sănătoși și să aibă o masă corporală în limitele normalului

4. Carismă – cum să devii interesant pentru cei din jur fără să fii nevoit să te folosești de bani, aspect fizic, meseria pe care o ai etc. Totul cu ajutorul felului tău de-a fi, a comportamentului tău, a atitudinilor tale. Orice calitate ai avea, vei învăța s-o faci să devină și mai strălucitoare. Poți folosi aceste sfaturi pentru a stârni inclusiv atracție în relație cu sexul opus, nu e treaba mea, e alegerea ta.

5. Atitudine – poți să-ți trăiești viața într-o grămadă de feluri, dar doar unele dintre acestea te împlinesc cu adevărat ca om. Afli cum să te comporți cu cei din jur, cum să reacționezi în diferite situații, ce să faci când ajungi în posturi dificile pentru tine. Atitudinea ta față de tot și de toate contează mai mult decât îți închipui.

6. Relația cu banii – ce să faci pentru ca banii să depindă de tine într-o zi. Cum să-i faci, cum să-i păstrezi, cum să-i înmulțești. Ponturi legate de finanțele personale pe care le poți aplica și dacă ai bani puțini, și dacă te descurci deja bine. Dacă ai deja foarte mulți bani, foarte probabil n-ai nevoie de sfatul meu.

7. Ce să citești ca să conteze – o listă de cărți care merită cu adevărat citite. Majoritatea acestor cărți te vor influența decisiv prin simpla lor citire, restul vor fi importante doar dacă aplici ceea ce descoperi în paginile lor. În plus, lista este ierarhizată astfel încât să ai un traseu clar al lecturilor pentru a putea folosi cunoștințele acumulate cât mai rapid.

8. Focus, organizare, productivitate – cum să-ți organizezi viața astfel încât să faci ceea ce contează și să eviți pierderile de timp. Îți dezvălui sistemul meu de organizare a timpului și a proiectelor mele. Partea cu adevărat bună la acest sistem este că-i rapid de pus în practică, e ușor de urmat și îți limpezește drumul de la plan la acțiune.

9. Filosofie de viață – o filosofie de viață ușor de aplicat și foarte, foarte practică. E veche de câteva mii de ani, verificată de oameni care au trăit vremuri mai grele decât cele trăite de noi, nu implică chestii religioase, dat în bobi, misticism, seminarii cu yoghini sau alte lucruri cărora eu nu le-aș putea face față.

E genul de filosofie care te poate orienta deștept în fiecare moment al vieții tale. Nu o spun eu, o spun oameni obișnuiți, șefi de mari companii, militari de carieră, șefi de state etc.

10. Motivație – vei găsi motivație să faci toate aceste lucruri. De altfel, aceasta este și una dintre cele mai importante lucruri din acest ghid. Nu vei primi doar informații, ci și ajutor să te apuci de treabă.

Nu voi munci eu în locul tău, dar citind ghidul, vei fi mult mai convins că trebuie să faci un efort adevărat ca să-nsemni mai mult azi decât ai fost ieri și mai mult mâine decât ai fost azi.

Cum îți cumperi acest ghid

Acest ghid nu se poate cumpără la fel cum pot fi cumpărate celelalte ghiduri ale mele.

L-am retras de la vânzarea clasică.

Adică nu-l poți cumpăra așa cum poți să cumperi celelalte ghiduri ale mele.

Cu o excepție...

O dată sau de două ori pe an, obișnuiesc să-l ofer oricui dorește să-l cumpere pentru o scurtă perioadă de timp.

O zi sau două.

De obicei, o zi.

Mai mult, când e disponibil la vânzare, vine la pachet cu 3 bonusuri de mare interes mai ales pentru bărbați:

  1. Cum să te vindeci de sindromul servitorului
  2. Ce trebuie să știi despre femeile care sunt paraziți emoționali
  3. De ce e important să ai direcție în viață și cum să ți-o găsești

De ce fac asta?

Pentru că merită.

Adică merită și pentru mine să-l vând rar, dar merită și pentru cei care-l cumpără să știe că pun mâna pe ceva prețios.

Asta pentru că dacă-ți cumperi ceva rar, vei fi mult mai dispus să folosești ceea ce ai cumpărat. Cumva, apreciezi mai mult ce ai primit pentru banii tăi și folosești.

În fine, prețul actual este 8.340.538.639.653 Euro 😄

Da, exact.

Ca să nu poată fi cumpărat.

Dar când îl voi face din nou disponibil, va costa ca de obicei - 35 Euro