Forța minții – Cum să ai o minte puternică

Când spun forța minții mă refer la acea tărie mentală pe care unii oameni par să o aibă din naștere, dar care se construiește în timp.

Această calitate nu se referă doar la capacitatea de-a reacționa excepțional în situații excepționale sau de-a avea un control total asupra emoțiilor și pornirilor tale în situații dificile.

Se referă inclusiv la capacitatea de-a-ți păstra controlul în situații obișnuite în care cei mai mulți sunt tentați să o ia razna, să-și piardă răbdarea, să facă ceea ce nu ar trebui să facă.

Un psihic puternic se educă și se antrenează, iar textele acestea te învață ce ai de făcut pentru a fi mai puternic mental.

Dacă nu începi, sigur vei da greș!
Obișnuiești să aștepți apariția motivației și abia apoi acționezi? Aceasta este calea sigură spre lene, spre pierdere de vreme, spre eșec. Dacă te-ai săturat să ți se întâmple asta, e timpul să iei măsuri.

Ce m-a învățat spălatul cu apă rece
Cineva apropiat mi-a arătat că anumite lucruri pe care le considerăm neplăcute pot avea efecte incredibil de plăcute. Nu se baza pe rezultatele unor studii citite pe net, ci pe o experiență proprie îndelungată.

De ce suntem grași – Cum s-a jucat natura cu mintea noastră
Primii oameni erau foarte promițători, dar curând natura și-a dat seama că nu vor atinge perfecțiunea insectelor. Prin urmare, ne-a lăsat de capul nostru. Și când capul nostru e programat într-un anume fel, mari dezastre alimentare se pot întâmpla.

Obișnuiește-te să nu-ți placă chiar totul. E esențial!
Una dintre marile noastre probleme este excesul de confort. De fapt, nu confortul în sine, ci dorința permanentă de-a-l obține. De ce e asta o mare problemă? Pentru că ne face să fim cele mai triste exemplare din istoria speciei noastre.

Somnul ar trebui să fie obsesia ta numărul 1
În afară de respirat și de consumul de apă, nimic nu este mai important decât somnul. Majoritatea oamenilor dorm puțin și prost. Îți poți îmbunătăți viața mai mult decât crezi făcând o schimbare simplă.

Dacă spui nu, spune-o foarte rapid!
Dacă e cazul să spui nu, fă-o rapid și direct. Fără atitudinea aceea căcăcioasă care ajunge să transforme un nu curajos într-un soi de balegă conversațională.

Cum să-ți stabilești obiective deștepte
Când spun “obiective deștepte”, mă refer la genul de obiective a căror realizare aduce beneficii într-o grămadă de arii ale vieții tale. Află cum arată acestea și treci la treabă!

De ce e atât de important să-ți crești standardele în privințe mărute
Oamenii se uită la cum ar putea să crească în tot felul de arii sofisticate ale vieții. Înainte să faci pași mari, ar trebui să-nveți să faci pași mici.

Scenariul din mintea ta produce acțiunea din realitate
Ai un control mai bun atunci când te pregătești să ai acel control. Imaginația ta poate fi câmpul tău de antrenament pentru evitarea a tot felul de comportamente / acțiuni nocive.