Home Blog Povestea a 3 $ bine investiți – cum s-a născut site-ul Fii bărbat!

Povestea a 3 $ bine investiți – cum s-a născut site-ul Fii bărbat!

În 2005, am plătit 3$ pentru o cartelă Connex și am rezervat cu ajutorul acesteia domeniul fiibarbat.ro

Îmi  doream atunci să fac un site pentru bărbați așa cum nu exista altul in România. Țin minte că aveam o grămadă de idei în minte și că aș fi jurat că toate acele idei sunt categoric cele mai bune dintre cele ce pot fi gândite.

Din păcate, pentru a pune în practică acele gânduri, aveam nevoie și de niște cunoștințe tehnice.

Cunoștințe tehnice care-n cazul meu erau foarte reduse atunci.

Atât de reduse încât… mai bine îți povestesc o întâmplare lămuritoare-n această privință.

Ai auzit de Marius Chelu?

Pe atunci, stăteam în chirie împreună cu Răzvan,  baiatul  dirigintei mele din gimnaziu.

El lucra pentru Connex (actualul Vodafone)  și avea la muncă un coleg care se pricepea sa facă site-uri, cred că Ovidiu îl chema.

La un moment dat, am vorbit la telefon cu Ovidiu pentru ca el să se lamurească ce aș dori eu de la noul site, iar eu să mă lămuresc ce poate el oferi.

În timpul discuției, Ovidiu mi-a menționat ceva despre un anume Marius Chelu.

Automat, m-am gândit că e vorba de bani în plus, că doar Marius Chelu nu venea să-mi facă mie site-ul pe gratis. Am întrebat cu ce ne-ar putea ajuta concret respectivul, iar Ovidiu mi-a explicat în detaliu cât de important este să-l avem.

Ulterior, la finalul discuției, am înteles și eu ce era cu acel băiat…

Marius Chelul nu era un coleg de-al lui priceput în ale programării, ci era felul incare ajungea la mine termenul „MySQL -ul„, sistemul de gestionare a bazelor de date.

Ideea pe care vreau s-o reții este că nu trebuie să fii chiar cel mai priceput individ în toate privințele când începi un business. Ideal ar fi să știi de toate, dar nu întotdeauna acest lucru este posibil.

Când am lansat Fii bărbat!, nu știam aproape nimic despre site-uri.

Totuși, asta nu m-a împiedicat să fac din el cel mai bun site de gen din țară și, foarte probabil, unul dintre cele mai bune pe care le vei găsi vreodată oriunde te-ai uita.

Totul cu 3$, „Marius Chelu” și cunoștințele care au alimentat conținutul site-ului.

În ghidul Vinde tot ce știi!, ai tot ce-ți trebuie pentru a-ți vinde la rândul tău cunoașterea. Nu trebuie să fii un expert în toate, e suficient să fii dispus să vinzi ceea ce știi deja și ceea ce vei învăța în plus..

Nu-ți imagina că tot ceea ce ție ți se pare simplu de știut sau de la sine înțeles arată exact la fel și-n ochii altora.

Știi mult mai multe decât crezi că știi, iar alții ar plăti pentru această cunoaștere.

Ia-ți ghidul meu acum și treci la treabă:

Vinde tot ce știi!

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără prostii.