Cum plătești pentru ghiduri

Lucrurile sunt simple când vine vorba de-a cumpăra ghidurile mele.

Nu contează dacă te afli în țară sau în afara țării, există fix 3 metode de plată:

1. Plata cu cardul direct pe site

Cum plătești cu cardul ca să cumperi ghidurilePlata se desfășoară într-un mediu securizat.

Nu are importanță dacă ai „card în lei”, Euro, Dolari sau altă valută. Totul se transformă automat de către bancă așa că poți face plata liniștit.

Nu ai nevoie decât de un card care să conțină suma necesară achiziției.

Plata este procesată de Braintree, o companie deținută de PayPal. Acest procesator are certificare VISA și Mastercard, de asemenea garantează confindențialitatea datelor introduse

După plată, ghidul în format electronic (.PDF)  îți este livrat automat pe adresa de email completată în formularul de plată.

2. Plata prin PayPal

Cum plătești prin PayPal pe beldie.roDacă plătești prin PayPal, lucrurile se desfășoară exact ca la plata cu cardul direct pe site.

Singura diferență este că nu vei introduce datele cardului tău, ci vei folosi interfața PayPal pentru a plăti. Logic, îți trebuie cont de PayPal pentru a folosi această metodă de plată.

Imediat ce ai efectuat plata, ghidul în format electronic îți este trimis pe adresa de email asociată contului de PayPal.

3. Plata prin transfer bancar (internet banking sau la ghișeul băncii)

Cum plătești prin transfer bancar pe beldie.roDacă nu ai card sau nu dorești să faci plata prin card, poți plăti prin transfer bancar direct în contul firmei mele.

Pentru asta, există două posibilități:

  • internet banking – transferi banii online în contul nostru
  • plata la ghișeul oricărei bănci – nu contează banca și nu ai nevoie de cont, ci doar de bani și de cartea de identitate.

Dacă folosești a doua variantă, la prețul final al ghidului trebuie să adaugi 15 Lei, comision pe care-l reține banca. De asemenea, e posibil ca unele bănci să-ți ceară o proformă (ING face uneori asta), așa că mai bine-mi ceri dinainte proformă.

Indiferent dacă plătești direct la bancă sau prin internet banking, îți vor trebui datele firmei mele:

SC Ole Media SRL

Banca: ING Bank, sucursala Bucuresti

Contul pentru plăți în Lei: RO55INGB0000999901010370

Contul pentru plăți în Euro: RO91INGB0000999904468548

Strada Mihai Viteazu Nr. 19, Camera 2, Sector 1, Bucuresti

J40/10452/2008

24048510

După ce plătești, trebuie să-mi trimiți un email prin care să m-anunți c-ai plătit, ce ghid ai cumpărat și numele tău. După ce banii intră-n cont, vei primi ghidul pe adresa de email.

Dacă plătești până-n ora 12:00 a fiecărei zile, banii intră-n cont în aceeași zi și vei primi ghidul în aceeași zi. Dacă plătești după ora 12:00, e posibil ca banii să intre-n cont a doua zi și vei primi ghidul atunci.

Dacă plătești vineri după amiază, banii vor intra-n cont cel mai probabil luni în jurul prânzului. Așa că atunci vei primi și tu ghidul.

Ce altceva trebuie să știi

Nu există plată ramburs, nu există plată prin Western Union, nu există plată cash.

Nu există altă metodă de plată în afara celor 3 menționate mai sus.

Nu contează unde te afli (în țară sau afară), toate ghidurile sunt în format electronic și sunt livrate pe adresa ta de email.

Nu primești ulterior nimic prin poștă.

Toate plățile sunt definitive. Nu există posibilitatea de-a returna ghidul cumpărat dintr-un motiv cât se poate de simplu – fiind în format electronic, ideea de-a-l returna ca pe un produs fizic nu e posibilă.

Dacă ai vreo nelămurire, scrie-mi folosind formularul de la pagina de contact.